biab goes, dames kapper goes, nagelstudio goes, kapper in goes, kapsalon in goes, kapper goes, kapsalon goes, nagelsalon goes, beste kapper goes, beste kapsalon goes, nagelstudio, haven van goes, nagelstyliste, vacature, vacature nagelstyliste zeeland, heren kapper goes De salon - Goes

Uitgroei kleuring / Grijsdekking

Wij werken met het prachtige Italiaanse merk "Jean Paul Myne". Dit is het eerste merk op de markt welke haarverf heeft ontwikkeld zonder waterstofperoxide. Wij werken namelijk met Activ Pulp Enzymen.

dit is een uiterst speciale emulsie dat verrijkt is met enzymen die verkregen zijn uit papaya en de steel van de ananasplant. 


Onze haarkleuringen bestaan voor 80% uit natuurlijke ingrediënten, en zijn gemaakt van wijnextracten. Onze haarverf zorgt voor een ultieme glans en 100% grijsdekking.

Balayage

Een enorm populaire techniek! Deze techniek is vooral kenbaar aan de aanzet die donkerder is en naar de punten toe, vloeit de kleur alleen maar uit naar een lichtere tint. Deze techniek kan met enorm veel kleuren gemaakt worden, Ook bijvoorbeeld met een rode haarkleur, koper haarkleur, maar ook met een bruin / blonde haarkleur. 

We kunnen bij deze techniek ook de basis kleur houden zoals hij van jezelf is, en je punten lichter maken.

Zowel bij helemaal gekleurd haar, als deels gekleurd haar is dit een natuurlijke overloop die gecreëerd wordt.


Toner

In de kapperstermen, hoor je heel vaak de term "toner" voorbij komen, maar wat is dit nu eigenlijk? Een toner is een zeer haarvriendelijke en zachte manier van neutraliseren. Veelal na ontkleuringen blijven er nog pigment resten zichtbaar, zoals geel en oranje. Dit willen we natuurlijk niet!

Met onze fantastische toners, kunnen we deze resten heel mooi neutraliseren, waardoor deze pigmenten verdwijnen uit het haar.

Faceframing


De term zegt het eigenlijk al: Een kader om het gezicht maken. Dit kan zowel bij haar dat niet gekleurd is, als haar dat wel gekleurd is. In het gezicht wordt een "frame" gemaakt die lichter is dan de kleur van het overige haar.

Highlights en/of lowlights

Dit zijn twee technieken die al heel lang bekend zijn, maar toch willen we graag uitleggen wat het verschil nu eigenlijk is:


Highlights: Deze kleuring kan in principe in ieder haar gezet worden, tenzij dit met henna gekleurd is. Met highlights maken we lichte plukjes in het haar.


Lowlights: Deze kleuring kan ook in ieder haar gezet worden, tenzij het zwart haar is, want met lowlights maken we donkerdere plukjes in het haar.


Beide manieren kunnen met talloze technieken worden ingezet en gebruikt, denk ook aan babylights bijvoorbeeld waarbij enorm fijne plukjes gezet worden.

Colorblocking

De nieuwste techniek op dit moment qua haarkleuringen. Met deze techniek wordt er een "vak" of "vakken" in het haar gekleurd in een andere kleur dan de rest. Zo kun je bijvoorbeeld 1 kant van de voorpartij lichter, feller, of in een totaal andere kleur verven. Maar deze techniek kan op allerlei manieren ingezet worden. Ook een partij in de nek kleuren in een andere kleur behoort tot de mogelijkheden!

Foilayage 

Deze kleurtechniek is vergelijkbaar met een balayage, maar dan net een beetje anders! Bij een balayage kleuring is de aanzet donkerder en loopt deze vloeiend naar lichter. Bij een foilayage begint het lichtere gedeelte hoger, maar meer verdeeld in tegenstelling tot bij de highlights. 

Deze techniek oogt ook zeer natuurlijk.

Felle kleuringen

Durf jij het aan? En is niks te gek voor jou? Dan kun je ook voor een felle kleuring kiezen. Van belang is dat het haar zo licht mogelijk is of wordt gemaakt. Hoe lichter het haar zal zijn, hoe feller een kleur zal pakken. Uiteraard is hierbij thuis onderhoud zeer belangrijk, en kunnen we jou daarbij helpen door middel van een kleurenmasker op maat, zodat jij nog langer van jouw kleur kan genieten!